Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/hlds/domenii/tutorialecstrike.ro/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/hlds/domenii/tutorialecstrike.ro/engine/classes/templates.class.php on line 72 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/hlds/domenii/tutorialecstrike.ro/engine/modules/static.php on line 129 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/hlds/domenii/tutorialecstrike.ro/engine/classes/templates.class.php on line 60 Fisierul config este un fisier cu extensia .cfg care contine o serie de parametri care vor fi folosite in timpul jocului. Acesta poate contine comenzi care sunt asociate cu diferite taste de pe tastaturta pentru a usura tastarea in timpul jocului.

Studiu


Foarte Buna
Buna
Slaba


Bloc

{text}

Cs.TutorialeCstrike.Ro Public Non-Stop 32 PlayersTutoriale Cs este un portal ce pune la dispozitia vizitatorilor programe (tutoriale) pentru jocuri cum ar fi:
Counter-Strike 1.6 , Left 4 Dead 2 , Call of Duty:Modern Warfare Counter Strike Source CSS , Day of Defeat Source , Team Fortress 2 , Battlefield 2 , Postal 2.
Pe acest portal gasiti tot ce va intereseaza in materie de pluginuri cs, tutoriale cs, jocuri multiplayer, filme online, harti gps, template, software, muzica , scripturi si wallpaper.

Configuri Counter-Strike

Fisiere config

Fisierul config este un fisier cu extensia .cfg care contine o serie de parametri care vor fi folosite in timpul jocului. Acesta poate contine comenzi care sunt asociate cu diferite taste de pe tastaturta pentru a usura tastarea in timpul jocului.
Initial acesti parametri sunt incarcati in joc din fisierul config.cfg care este executat la pornirea jocului. Acest fisier config.cfg poate fi incarcat in orice moment din consola si poate fi poersonalizat. Comanda care permite rularea fisierului din consola este: /exec name.cfg [unde "name" poate avea orice valoare]. Daca intampini probleme la executarea unui fisier config, ai grija ca locul unde se gaseste pe hard-disk acest fisier sa fie HLDS/cstrike/name.cfg.
Descarci configul il copiezi in cstrike , iar cand intri in joc dai exec nume.cfg Pentru a te intoarce la configuratia ta default dai exec config.cfg !

[g].cfg bishop.cfg raos.cfg ciungu.cfg
alin.cfg Sc0rp10.cfg guri.cfg SaT4nYk.cfg
gh0sT_z0r.cfg night.cfg

 

Ce este un fisier config?

In jocul Counter-Strike, fisierul config este un fisier cu extensia .cfg aflat in directorul cstrike si care permite editarea si configurarea tastelor, a setarilor si a configurarilor folosite in timpul jocului. Exista 2 timpuri de fisiere config: config.cfg si userconfig.cfg. Primul tip este cel implicit folosit in timpul jocului si poate fi modificat de catre serverul de Counter-Strike. Al doilea tip nu poate fi modificat de catre serverul de CS si se executa separat cu urmatoarea comanda de consola:
/exec userconfig.cfg.

Jocul incarca initial toti parametrii din fisierul config.cfg, care se incarca atunci cand porneste jocul. Fisierul config.cfg poate fi executat in orice moment din consola si poate fi personalizat

Exista 2 metode de a salva un fisier config:
- se configureaza setarile jocului din meniu, apoi se acceseaza consola si se salveaza setarile cu urmatoarea comanda: /writecfg userconfig
- se acceseaza fisierul userconfig.cfg de pe hard-disk si se editeaza manual fiecare optiune.

Avand propriul fisier config ai avantajul propriilor setari de tastatura si configuratii intr-un singur fisier, care poate fi executat cu usurinta de la orice computer, in urma copierii acestuia din Internet in directorul unde se afla instalat jocul.
De notat este faptul ca fisierul userconfig poate avea orice denumire si de obicei contine toate setarile legate de controlul tastelor. Acest fisier va fi salvat in urmatoarea cale
C:Program FilesSteamSteamAppsYOUR-EMAILcounter-strikecstrikeuserconfig.cfg

Cum imi creez propriul config?

1) Deschide un editor de text (Textpad, Notepad, Wordpad etc).

2) Introdu setarile si comenzile dorite, fiecare pe o noua linie, chiar si cele care nu sunt accesibile prin interfata de configurare a jocului

3) Salveaza fisierul ca "userconfig.cfg" in directorul cstrike implicit
(de obicei in C:Program FilesSteamSteamAppsADRESA-DE-EMAILcounter-strikecstrike).

4) Acceseaza fisierul config.cfg si mergi la sfasitul acestuia, unde trebuie sa scrii urmatoarea comanda:
exec userconfig.cfg. Asta ca face ca fisierul config al tau (userconfig.cfg) sa fie executat de fiecare data cand pornesti jocul.
Poti face acest lucru si manual din consola jocului de Counter-Strike folosind urmatoarea comanda: exec userconfig.cfg.

5) Salveaza si iesi din fisierul config.cfg.

 

Exemple de fisiere config (aveti mai sus)

Varianta Print